Voorgerechten

januari 2, 2016 4:31 pm Gepubliceerd door

Carpaccio

met krokant van oude kaas, zongedroogde tomaat, spek en truffel mayonaise | 9,25

Five spice pork

 gemarineerd varkensvlees met coppa ham, schuim van speculaas en spruitjes puree | 9,75

Zalm en paling
Marbreé van zalm en paling met truffel aardappel en schuim van knolselderij | 10,25

Voorgerecht Menu van Nu

Wekelijks wisselend voorgerecht | 8,75

Bulgur koekjes

met gebrande geitenkaas, bieten kaviaar en crème van wortel en steranijs (vegetarisch) | 9,75

Erwtensoep 2,0

 zachte soep van velderwtjes met garnituur van buikspek, knolselderij, wortel
crème en rookworst | 6,25

Romige pompoensoep

met sereh, gember en gerookte kip (kan vegetarisch) | 6,25

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door nasign