Voorgerechten
januari 2, 2016 4:31 pmCarpaccio
met krokant van oude kaas, zongedroogde tomaat, spek en truffel mayonaise | 9,25
Five spice pork
gemarineerd varkensvlees met coppa ham, schuim van speculaas en spruitjes puree | 9,75
Zalm en paling
Marbreé van zalm en paling met truffel aardappel en schuim van knolselderij | 10,25
Voorgerecht Menu van Nu
Wekelijks wisselend voorgerecht | 8,75
Bulgur koekjes
met gebrande geitenkaas, bieten kaviaar en crème van wortel en steranijs (vegetarisch) | 9,75
Erwtensoep 2,0
zachte soep van velderwtjes met garnituur van buikspek, knolselderij, wortel
crème en rookworst | 6,25
Romige pompoensoep
met sereh, gember en gerookte kip (kan vegetarisch) | 6,25
Gecategoriseerd in :
Dit bericht is geschreven door nasign